Rólunk

MarciTrans Bt.

Cégünk 2006-os alakulása óta végez nemzetközi és belföldi áruszállítást. Dinamikusan növekvő flottánkban megtalálhatóak ponyvás furgonok, középteherbírású szóló teherautók valamint nyerges vontatók. Valamennyi autónk műholdas nyomkövető rendszerrel ellátott, amellyel rakományát végigkísérheti a fuvarfeladat elvégzése során, valamint nagy értékű CMR biztosítással rendelkezünk amivel küldeményét biztonságban is tudhatja.

Rövid határidővel kiváló minőségű, megrendelőink igényeire szabott szolgáltatást nyújtunk cégek, vállalkozások, magánszemélyek, állami és önkormányzati intézmények, alapítványok és civil szervezetek számára egyaránt.

Minden tekintetben igyekszünk partnereink elvárásainak megfelelni, így az ár, a gyorsaság, a rugalmasság és a minőség vonatkozásában is törekszünk maximálisan alkalmazkodni a vevői igényekhez.

Megbízásainkat saját szakképzett munkatársainkkal teljesítjük. Hosszú évek óta szinte ugyanaz a szakembergárda dolgozik együtt, ami bizonyítja, hogy cégünk nagy hangsúlyt fektet a megfelelő munkakörülmények biztosítására és a jól képzett, megbízható szakemberek megbecsülésére. Munkánk során elsődleges szempont a minőségi munka és megbízóink minden igényét kielégítő kiszolgálás.