SZERZŐDÉS CÍME: MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-8.3.5-18/B

SZERZŐDÉS SZÁMA: H-EKTG2/111613/2023/470771/001

SZERZŐDŐ NEVE: MARCITRANS FUVAROZÓ BETÉTI TÁRSASÁG

Konstrukció keretében igényelt kölcsön50.000.000.

A projekt tartalmának bemutatása:  

Egy vállalkozás működésének és fejlődésének dinamikáját, a változásokhoz való alkalmazkodóképességét az általános szervezeti jellemzőkön túl a külső tényezőknek való kitettsége is alapvetően befolyásolja. Ezek ismeretében azonosíthatók azok a folyamatok, amelyek kockázatai, elsősorban a növekvő működési költségek hatékony és időbeni kezelése külső pénzügyi forrás igénybevétele nélkül nem valósítható meg.

A ponyvás furgonokból, középteherbírású szóló teherautókból, valamint nyerges vontatókból álló flottánk a szállítási igényekkel összhangban gyarapszik, ami az állandósult partnerkapcsolatok mellett kapcsolati körünk folyamatos bővülésének is köszönhető. A flottanövekedéssel egyidejűleg ugyanakkor egyre nagyobb arányú terhet jelent a szervizköltségek, az üzemanyagköltségek és a munkabérek számos egyéb tényezővel összefüggő emelkedése is.

Célunk a folyamatos működés feltételeinek biztosítása, hogy az ágazati szinten tapasztalható dinamikus fejlődéssel lépést tartva, magasfokú minőséget képviselve továbbra is fenntarthassuk, középtávon tovább növelhessük partnereink elégedettségét. A megigényelt hitelt cégünk dolgozóinak kompetencianövelésére, munkakörülményeik javítására és munkabérük versenyképes szinten tartására kívánjuk fordítani, hogy a jelenlegi gazdasági lehetőségek mellett a munkaerő megtartásával is közelebb juthassunk fenti céljaink eléréséhez. 

A konstrukció keretében igényelt kölcsön felhasználása:

A forgóeszköz típusú kölcsön készletbeszerzésre, illetve a működési költségek finanszírozására, így anyagbeszerzésre és egyéb termelési költségek, a szervezet által igénybe vett szolgáltatások, a munkaerőköltségek, valamint a közüzemi díjnak minősülő rezsiköltségek fedezésére használható fel, többirányú támogatást nyújtva ezzel a stabilitás azonnali helyreállításához és a hosszútávú fejlődés megalapozásához.

A projekt tényleges fizikai befejezésének dátuma: 2023.07.31